Thursday, September 9, 2010

LIFE WITH MY GnG GIRLS :)

this is my everlasting GnG 
owhh nama geng kteorg lg sorang ilang pulak heheee ninie ampun deyh :)

GnG....xde sape yg taw erti sebenar geng kami ni....hahahaaa kami pown maen petik je kowt tp kami taw lahh ape erti d sebalik word 2...hahhaaa org mesti ingt kami tiru filem gol n gincu 2 kn... gol and gincu 2 pown 1 of the meaning lahhh but actually the actual meaning dia ade bnyk hehehee...hmm lets start... GnG ni bermula mase kami form 4..start with me bella,scha,shepa,mia,weeda,dya,babe dan pika..but then kami dpt 1 ahli bru iaitu ninie...kami ni in the same school but not in the same class...me,shepa,mia,weeda,dya dan babe class yg sama....scha,ninie dan pika class sebelah je hahahaaa so klu ade pape project mmg senang lahh kami nk rojer2...


hahhaaaa this is one of our picture mase ponteng class...hahahaha tp sume ponteng class ade sbb...aku,scha dan pika have 2 training with our cheering team....weeda,dya,ninie dan babe pula sngt busy dgn kawat kaki kedet remaja sekolah mereka....hahhaaa si mia dan shepa as usual lahh will be our photographer dan mencari publicity atau gosip hahahahaaa...hmmm geng kami ni agak ramai yg xsuka...tp ade kami kesah? sbb kami taw mereka xde bhahahhaaaa!!! kami xpernah kowt kacau org but sekali 1 of our group kene usik sume akn bersatu padu....kteorg ni slalu je ade activity yg akn d lakukan even bende bodoh2 pown bole jln je...hari2 ke sekolah ktorg masing2 wajib bwk bekal dan camera hahhaaaaa...nampak je ktorg ni mcm ni tp pg sek bwk bekal okay hahaaaa seperti biase kteorg akn buat hal geng sndri kt table yg tetap kt kantin 2 dr awl sampai hujung tahu...ketawa kuat2 gelak mcm nk mati....org tgk? hahaha dorang bole buat ape....nk mengate? kesah la sngt kn kteorg....then bila bell bunyi kteorg cpt2 pg berato sbb nk berato dpn skali hahahhaaa bru lahh x kene panas...bijak x? bhahahaa owhh camera pulak kewajipannye bila on 1 subject 2 ktorg dah boring sngt slh sorang akn kate nk ke tandas then sorang2 akan tunduk merangkak keluar dr pintu belakang hahhaaaa lepas 2 perlahan2 pg panggil scha kt class sebelah....hahahaaa nasib waktu subject yg membosankan class aku dan scha same....selepas habis je waktu sekolah kteorg akn amek bus yg tambangnya 50 sen dan terus ke city square utk lunch hahahaaa duit dah habis blik lahh kteorg ke pangkal jln iaitu rumah masing2....blik 4 sure lahh dah petang kn....hahhaaa alasan blik lmbt? ade class tambahan mak...pd hal.... hahhaaa tp kerja gila ni kteorg sudah limit kan dan hanya d lakukan bila per lu je apabila kteorg dah ke form 5...


ini kenangan semasa sejambak kasih 2008 ala2 majlis perpisahan form 5 cam 2 lahh....ayu je kn sume pakai tudung hahahaaa sek ni alim sikit lahhh....

owhh geng kte org ni bkn lahh selamanye suka2 je bunyi dia....sometimes ade juge kesedihannya.... we call it as "suka duka GnG" perselisihan fhm 2 mmg akn ade dlm setiap persahabatan dan aku mengaku yg geng kteorg ni pown slalu jgk bertekak,x bertegur....tp smpai bila...at last akn baek balik jgk :) aku teringt 1 peristiwa time babe ade probs...mybe time 2 dia xdpt kawal probs 2 sorang then bila dgn kteorg ade je yg x kene...sampai lahh 1 hari ni lepas sekolah kteorg panggil babe utk slow talk...then dr situ sume cam trgerak nk kate ape2 yg xpuas hati pd babe dan sape2 je yg dlm geng kteorg..nangis2 marah2 jerit2 suma ade...selepas semua selesai dgn baik kteorg pown blik..babe as usual lahh xdpt join blik sama sbb mama amik kt dpt gate sek...dlm berjln kaki turun bukit sekolah 2 hujan pown turun dan sngt lebat....kteorg biase lahh sambil menyelam minum air...sambil berlari blik maen lahh ujan skali...huhuhuuu suma blik ke rumah aku sbb rumah kau yg pling dkt dgn sek....sampai je umah suma tuka bju dan memekak buat concert sendiri kt umah...hahahaaaa dah lapar call mcD buat delivery hahaaaaa bile dah ptg mak blik je sume pown call lahh mak masing2 utk amek diaorg blik umah masing2... ini lah  serba sedikit kisah suka duka GnG crew :)

2 comments:

  1. gamba baring aku mne..xde pon,sob sob

    ReplyDelete
  2. kaw ade gamba baring ke babe? hahahhaaaa xde kowt....

    ReplyDelete